Image: 73203128, Az erzsébet utalvány reklámjai egy villamoson. 2012. január 1-től a béren kívüli juttatások közé emelte a kormány az Erzsébet-utalványt. Az utalvány fogyasztásra kész étel vásárlására költhető el, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Belföld

56 ezer nyugdíjas még mindig várja a karácsonyi Erzsébet-utalványát

24.hu
24.hu

2017. 01. 09. 07:49

Korábban a témában:

Már több mint egy hét eltelt 2017-ből, de még mindig nagyon sok nyugdíjas nem kapta meg a karácsonyi Erzsébet-utalványát, írja a Magyar Nemzet. A lap a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetirodától azt a választ kapta, hogy a belföldön élő jogosultak 98 százaléka megkapta és átvette az utalványt.

A Magyar Posta tavaly év végén még azt állította, hogy a nyugdíjasok számára küldendő Erzsébet-utalványok kézbesítését a vállalt határidő előtt teljesítették.

A válaszból az is kiderült, hogy a Magyar Posta január 15. után újra megkezdi a kézbesítést és a hónap végéig bárki jelezheti, ha jogosult az ellátásra.

Azt is hozzátették, hogy az elszámolás még folyamatban van, ezért csak február végéig tudják megmondani, mennyibe került Orbán Viktor levelezése.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.