Belföld

Mindkét irányban lezárják egy órára az M7-es autópályát

m7-es-autopalya(960x640)(3).jpg (Array)
m7-es-autopalya(960x640)(3).jpg (Array)
Helyreállítási munkálatok miatt mindkét irányban lezárják az M7-es autópályát Polgárdinál, azonban a tervezett délelőtt 11 óra helyett csak délután 13 óra körül kezdi meg az energiaszolgálató a munkálatokat - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A Polgárdi külterületén péntek este leszakadt elektromos felsővezeték helyreállítása miatt az M7-es autópálya 81-es kilométerkövénél várhatóan egy órára mindkét irányban lezárják az autópályát.

A Balaton felé közlekedőket a rendőrök a 80. kilométernél a 7-es útra terelik, ahonnan Balatonvilágosnál tudnak visszatérni az autópályára. A Budapest irányába haladók Balatonvilágosnál hajtanak majd le és Polgárdinál térhetnek vissza az autópályára – áll a közleményben.

Péntek este leszakadt elektromos felsővezeték miatt állt a forgalom mindkét irányban az M7-es autópályán, Polgárdinál. A vezeték egy autónak csapódott, amelynek a szélvédője berepedt. Személyi sérülés nem történt, viszont az áram meggyújtotta az úttest melletti aljnövényzetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik