Belföld

Megfojtotta szex közben majd kidobta a nő holttestét az M0-son – újabb részletek

Elkezdődött a pere csütörtökön annak a férfinak, aki szex közben megfojtotta alkalmi partnerét, majd a nő holttestét kidobta az M0-s vecsési lehajtójánál még 2015 decemberében. Az ügyet a Budapest Környéki Törvényszék tárgyalja, a támadónak emberölés miatt kell felelnie.

Az ügyben tavaly novemberben emeltek vádat, de a bíróság tájékoztatásából további részletekre is fény derül a brutális bűncselekménnyel kapcsolatban. Amit eddig tudni lehetett, hogy a férfi az interneten keresett magának alkalmi partnert. Az áldozattal 2015 decemberében találkozott Budapesten, majd az autójával a férfi csévharaszti házához hajtottak, ahol szex közben végzett a nővel. Amikor rájött, hogy mit tett, úgy döntött, megszabadul a holttesttől. Próbálta ráadni az áldozatra a ruháit, majd autóba tette és az M0-ás vecsési lehajtójánál kitette a kocsiból.

A nő holmijaitól – a csizmáját, a kabátját, az iratait és a telefonjától – megszabadult, kidobta a járműből, majd hazament. Arról, hogy mi történt, nem beszélt senkinek. Az áldozatra autósok találtak rá, ők értesítették a rendőrséget. A nőt ekkor már eltűntként keresték, hozzátartozói ugyanis jelentették a rendőrségen, hogy nyoma veszett. A férfit gyakorlatilag órákon belül azonosították és elfogták. A rendőrség októberben zárta le a nyomozást.

Elvitte bevásárolni a barátait majd gyorsan partnert keresett

A bíróság tájékoztatásából kiderül, hogy az áldozatnak nem volt állandó munkája, 50 százalékra leszázalékolták,  járulékokból  emelt összegű családi pótlékból élt. Anyagi gondokkal küszködött. A vádiratban az áll, hogy a nő ismeretlenekkel találkozott és létesített szexuális kapcsolatot velük pénzért. Álnéven regisztrált egy szexpartnerkereső oldalon, ott ismerkedett.

A  támadó a vádirat szerint “átlagos értelmi képességű, erős fizikumú férfi, aki hajlamos a személytelen, érzelmeket nélkülöző nemi kapcsolatokra, az interneten alkalomszerűen ismerkedik olyan nőkkel, akik pénzbeli ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatást nyújtanak részére”.

Többeket fojtogatott

A gyilkosság napján a férfi elvitte bevásárolni a barátait, ezután döntött úgy, hogy keres egy partnert az oldalon, lehetőleg a X. kerületből. Így ismerkedett meg a nővel, aki belement az azonnali találkozóba. Megállapodtak, hogy együtt töltik az éjszakát, a férfi 50 ezer forintot ajánlott ezért. Útközben azt is megbeszélték, hogy a vádlott az úgynevezett. „kikötözős szexuális szerepjátékot” szeretne. Miután hazaértek, szeretkezni kezdtek, úgy

hogy a sértett a hasán feküdt, mindkét kezét összekötözték hátul, a vádlott pedig az ágyon mögötte helyezkedett el. Majd a vádlott gondolt egyet a közösülést megszakítva, a nadrágszíjat ketté hajtva a sértett nyaka elé tette azt, majd jobb kezére tekerve közösülés közben közepes, illetve közepest meghaladó erővel fojtogatta a sértettet 8-10 percen keresztül, addig amíg már a sértett nem adott életjelet.

A szakértő szerint a nő halálát az erőszakos fojtogatás eseménysorozata okozta.

Kiderült, a férfi korábban is fojtogatott nőket szex közben, ezt mindig előre megbeszélte partnereivel, egyikük jelezte is neki, hogy túl erőszakos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik