Belföld

A nap, amikor először felbukkant Habony

Éppen ma 49 éves a rejtélyes vállalkozó.

 

Habony Árpád Budapesten született, 1968. január 1-jén. Tanulmányairól ellentmondásos hírek jelentek meg, de végül kiderült, hogy a budapesti Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában tanult esti tagozaton, ahol díszítőszobrász szakon végzett.

Január elseje azért is fontos dátum az életében, mert 2000. január 1-jén, koronagondnokként ő helyezte el a Szent Koronát a Parlament kupolatermében.

Bár a sajtó Orbán Viktor személyes főtanácsadójaként írt a volt kendó bajnokról, ezt a kormányfő tagadta, noha a fidesz.hu is így emlegette. Az biztos, hogy mára Habony Árpád lett Magyarország 3. legbefolyásosabb médiacézára, vitatott ügyei miatt azonban a Fidesz következetesen tagadja hivatalos kapcsolatát a párttal.

Kevesen tudják egyébként, hogy Orbán Viktorhoz hasonlóan (Szegény Dzsoni és Árnika) ő is szerepelt filmben (Szirtes János, feLugossy László: Tiszta lap, 2001.), amelyben egy üzletembert játszott. Mivel mindig szebbnél szebb nők oldalán mutatkozik, de kapcsolatai nem túl hosszú életűek, ezért egy szakember korábban azt mondta, lehet, hogy Casanova-szindrómában szenved. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik