Belföld

Ez bizony a legszomorúbb budapesti karácsonyi vásár

Lehet szelfizni a Vörösmarty téri BUDAPEST felirattal vagy korizni a Szent István téren, de ha valaki a nyers, lecsupaszított valóságra kíváncsi, annak érdemes Erzsébetváros felé vennie az irányt.

A vásárról, amire az Erzsébetvárosi Civil Fórum Facebook-oldalán bukkantunk, elsőre azt hihetnénk, hogy sebtiben dobták össze, de sajnos nem. Mint írják,

az Erzsébetvárosi önkormányzat pedig láthatólag jó előre gondolkodott, mert még a karácsonyi vásári szezon előtt, elzárta a helyi lakosok elől, az egyébként is csökkenő számú parkolókat és színes bódékat állíttatott fel a Klauzál téri vásárcsarnok elé.

Annak, aki sajnos nem tudja személyesen megnézni, de kíváncsi rá, szintén a leírásból idéznénk, amiből kiderül,

egy-két faházban elkezdtek nem igazán karácsonyi hangulatot idéző termékeket árulni, például mormotakrémet, és ráncűző csigagélt. Ezen kívül feldíszítettek egy fenyőfát is és valamelyik bódéban sütögetni is kezdtek.

Erzsébetváros egyébként nem igazán kommunikálja a szedett-vedett vásárt, se a Facebook-oldalukon, se a honlapjukon nem találtunk vonatkozó hírt. Arról viszont igen, hogy a kerületi kártyával rendelkezők ingyen fenyőfát kapnak.

Most pedig jöjjenek a képek!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik