Belföld

Csatornából húzták ki a milliókkal együtt ellopott páncélszekrényt – fotó, videó

A rendőrségre még december 3-án érkezett bejelentés, hogy tolvajok feszítették le egy szigetszentmiklósi irodáról a lakatot, betörték az ajtót és elvitték az ott lévő lemezszekrényt a benne lévő pénzzel és iratokkal együtt. A rendőrség kedden közölte, sikerült azonosítani a betörőket, kettőt közülük már másnap elfogtak és őrizetbe vettek, majd december 6-án a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatásukat. Harmadik társukat épp ezen a napon kapták el és december 9-én, cinkosaihoz hasonlóan őt is lecsukták.

A gyanúsítottak lakásán nyomozók jártak, akik megtalálták a páncélszekrényben lévő pénz egy részét – 3 millió forintot – egy bukósisakba és egy nejlonzacskóba rejtve, majd két nappal ezelőtt – hétfőn – rábukkantak a páncélszekrényre, amit egy árapasztó csatornából húztak ki.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Múlt héten Enyingen próbált megszerezni két tolvaj egy páncélszekrényt, méghozzá úgy, hogy a kocsijukhoz kötötték és kitépték a helyéről, miután betörtek az ékszerboltba. Ám megzavarták őket, így végül zsákmány nélkül voltak kénytelenek elmenekülni. Egyiküket nem sokkal később el is kapták.

Olvasói sztorik