Belföld

Magyarázkodik a Hunvald visszatérését sejtető weboldal

Megírtuk, hogy egy új VII. kerületi honlap, az Erzsébetváros2019 fennen hirdeti, hogy a korábban bíróság előtt állt, majd felmentett Hunvald György önkormányzati képviselő lehet.

Sokan azt gondolják, Erzsébetváros volt; én inkább azt szeretem hinni: újra lesz! De hogy ez sikerüljön, mindenkinek hozzá kell járulnia a munkához. Egy napot sem szabad elmulasztanunk, anélkül, hogy a nagy feladaton valamit ne lendítsünk.

Az MSZP persze kiakadt. A helyi szervezet azt szerette volna, hogy Hunvald parlamenti „képviselőjelölt-jelölt” legyen az előválasztáson, de a párt budapesti vezetése ezt megakadályozta. Így a politikus az önkormányzati választásra koncentrál, bár pártjában többen kockázatosnak látják, ha jelöltként ismét felvállalják.

hunvald

Most levelet kaptunk az Erzsébetváros2019-től, amiben azt írják, hogy helyi lokálpatrióták támogatásának köszönhetően valóban tervezés alatt áll egy weboldal, ami Erzsébetváros lakóinak készül. A tervezett weboldal várható elindulása 2017 februárjában lesz.

A weboldal elsődlegesen a kerületi lakosok igényeivel, problémáival kíván foglalkozni, illetve minden általunk közérdeklődésre számot tartó színes hírrel szeretnénk hiteles tájékoztatást adni azoknak az olvasóknak, akik Erzsébetváros iránt érdeklődnek.

Igaz, hogy a honlapon helyet kap a 2019-es önkormányzati választás is, de állítják, hogy tévesen írtuk meg Hunvald Györggyel kapcsolatban a 2019-es önkormányzati képviselői indulást. Erről majd az erzsébetvárosi lakosok előválasztási szavazásának eredményei döntenek, ahogyan a többi jelöltről is.

A weboldalon található információkat, adatokat és képeket csupán a weboldalt tervező designerek tették fel a tesztelés idejére  Ezért is fordulhatott elő, hogy angol nyelvű szöveget olvashattak az újságíró kollégák. Természetesen a valós tartalmakat a weboldalra a programozók fejlesztőmunkája után kezdjük el feltölteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik