Belföld

Idős férfi házában találták meg az eltűnt ceglédi kislányt

Nem akarta beengedni a rendőröket, ezért a járőrök rátörték az ajtót arra az idős férfire, akinél csütörtökön este megtalálták az eltűnt 7 éves ceglédi kislányt. A Velvet szerint a gyerek a 66 éves férfi ágyában feküdt, amikor a rendőrök bejutottak a házba és több olyan nyomot is találtak, ami alapján arra következtettek, hogy a nyugdíjas férfi molesztálhatta a gyereket.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságtól úgy tudják hogy a férfit őrizetbe vették és büntetőeljárást indítottak, de a nyomozás érdekeire hivatkozva ennél többet nem árultak el.

A kisgyerek eltűnését nevelőszülei jelentették be a rendőrségen még csütörtökön délután, miután a 7 éves kislány nem ért oda 5 éves húgáért az óvodába és az anya felhívta az óvónőket. A szülők három sajátjuk mellett négy nevelt gyermekről gondoskodnak.  A lapnak az egyik nagyobb testvér ma azt mondta, hogy csak azért kellett a 7 éves kislánynak testvéreire vigyázni, mert az anyát műtötték, az apa pedig dolgozott.

A keresésbe a rendőrökön kívül több civil is bekapcsolódott, végül egy fiatalember vezette el a járőröket a nyugdíjas házához. Állítólag azért jutott eszébe, hogy ott lehet a kislány, mert emlékezett, hogy gyerekkorában őt is többször megpróbálta becsalogatni magához az idős férfi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik