Belföld

Hivatalos: gyermekei miatt hagyja ott a Tényeket Pachmann Péter

Pachmann Péter (pachmann péter, )
Pachmann Péter (pachmann péter, )

Pachmann Péter novemberben írásban kérte, hogy családi okokra hivatkozva szeretné munkabeosztását átgondolni – közölte csütörtökön a TV2. Mint írták,

Péter közel húsz éven keresztül keresztül minden ünnep és hétvége alkalmával dolgozott, családapaként a jövőben szeretne több időt tölteni a gyermekeivel. Feletteseivel egyeztetve abban állapodtak meg, hogy a Tényektől januárban elköszön és újult erővel, új partnerrel a jövőben is a Mokka műsorvezetőjeként dolgozik tovább.

Ezzel egyúttal a Tények csapata is változik, Marsi Anikó és Gönczi Gábor mellett Andor Éva és Szebeni István vezetik majd a hírműsort. Pachmann Péter műsorvezető társa a Mokkában Serfőző Krisztina lesz, míg Demcsák Zsuzsa Istenes Lászlóval köszönti majd a nézőket. A Mokka műsorvezetői csapatát erősíti Szabó Dóra is. A Tények Reggelt ahogy eddig, továbbra is Vitányi Judit és Váczi Gergely vezeti.

Ahogyan korbban beszámoltunk róla, Giró-Szász András volt felesége, Serfőző Krisztina korábban a Duna TV-nél és a HírTV-nél is dolgozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik