Belföld

Felvágta élettársa ereit a szentesi nő – új részletek

Saját magával is végezni akart az a nő, aki a gyanú szerint felvágta élettársa ereit szentesi otthonukban még kedden. A módszer ugyanaz volt: megpróbálta felvágni az ereket a csuklóján. A Csongrád Megyei Főügyészség csütörtökön közölte: indítványozzák, hogy az asszony előzetes letartóztatásba kerüljön emberölés kísérlete miatt.

A rendőrség szerdán számolt be a történtekről. Eszerint a nő reggel 9-kor vágta fel párja ereit, de egy ismerős közbelépett. A sérültet a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Az ügyészség csütörtöki tájékoztatásából kiderül, hogy a férfi a teljes bal oldalára lebénult, így az asszony a bal kezén ejtett sebet, amihez egy borotvapengét használt. Ezután próbált véget vetni saját életének is. Ekkor érkezett azonban a férfi önkéntes gondozója, aki segítséget hívott.

Közölték azt is, hogy a folyamatban lévő nyomozásban felmerült, hogy az asszony korábban már elkövetett “hasonló jellegű cselekményt”.
A főügyészség a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a legszigorúbb kényszerintézkedést, amely elrendeléséről csütörtökön dönt a bíróság.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik