Belföld

Lefetyelt a Tények: megvan a titkos kapcsolat Vona és Gyurcsány között

A világ összes titkos összeesküvése és elmélete smafu ahhoz képest, amit a Tények Pulitzer-díjra érett szerkesztői összekalapáltak ma estére. Bírja ki röhögéssel a cikk végéig!

Ifjabb Lomnici Zoltán CÖF-szóvivővel és karácsonyi képpel illusztrálva vezette fel a Tények az újabb tövignyalást/belerúgást, ami arról szólt:

VONA GÁBOR ÉS GYURCSÁNY FERENC UGYANÚGY GESZTIKULÁL!!!!!!!!!!

Lomnici zseniális indoka ez volt:

A szélsőségek összeérnek jobb és baloldalon.

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) bohócos kampányát folytatva megtudtuk, támadó és kiabáló stílust használ mind a kettő. A kommunikációs szakértő szerint a nyugodt Vona elkezdett gyurcsányista gesztusokat használni, kb. fél-egy éve. Különböző szakértőket is sikerült megszólaltatni, akik arccal is vállalták, hogy hozzászóljanak a nettó baromsághoz. Kiderült, Vona már nem kerül az ATV-n veszélybe, ezért ott is nyugodtan viselkedik (egy akol stb.)

De térjünk vissza ifjabb Lomnici úrra, aki szerint a bal- és a szélsőjobboldal már egymás segítségét keresi. Na, mindegy, ez volt kiadva szerencsétleneknek mára, a Tények ezt is szépen abszolválta. Agitpropból ötös.

Ui.: beszámoltak Ryan Gosling magyarországi látogatásáról is, ahol mutatták azt a fotót is, amin az ágyban fekszik és a Magyar Nemzetet olvassa. Nos a Simicska-tulajdon újság címét sikerült elhomályosítaniuk (azaz kiblőrözniük), nem is látszódik semmi belőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik