Belföld

Vadai titoksértés árán is kipakol Pharaonról

Szerinte vérlázító, hogy a teljes magyar rendvédelmi világ összevissza hadovál, hazudozik az ügyben.

A Demokratikus Koalíció alelnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában azt mondta, hogy a kastélyrekonstrukciókban Ghaith Pharaon, Mészáros Lőrinc, Garancsi István és Tiborcz István érdekeltek. Vadai Ágnes szerint a “négyek bandája” a magyar adózók pénzéből elváruraskodik. Az támogatható, hogy ami érték, ne legyen az enyészeté, de a Fidesz nem a hagyományokat tiszteli, a kormánypártnál lassan az számít hagyománynak, hogy bűnözőkkel üzletel – tette hozzá.

A Pharaon-ügyről a DK alelnöke azt mondta: nem ragaszkodik ahhoz, hogy Pintér Sándorral találkozzon, neki elég, ha elolvashatja az üggyel kapcsolatos paksamétát, de ezt nagyon nem akarják, ragaszkodnak ahhoz, hogy a belügyminiszter ott üljön mellette. Vadai Ágnes attól tart, hogy a Pharaon-dosszié nagyon vékony, hiszen lassan kiderül, csak szájhagyomány útján hallott a kormány a szaúdi milliárdosról.

Ebben az ügyben nem lehet titok, akár a titoksértés vádját is felvállalom, de el fogom mondani az igazat, mert az az ügy a pofátlanság igazi csimborasszója.

Vadai Ágnes teljesen nyilvánvalónak nevezte, hogy a kormány hazudik. Szerinte azért nem sikerült ujjlenyomatot szerezni Pharaontól, mert a magyar hatóságok nem vettek tőle, noha aki nem tudja igazolni a személyazonosságát, és nem magyar állampolgár, idegenrendészeti őrizetbe kell venni. Ez nem történt meg és a teljes magyar rendvédelmi világ összevissza hadovál, hazudik, ami vérlázító – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik