Belföld

Matekórán verte össze osztálytársát a miskolci diáklány

Bíróság elé állítanak egy alig 20 éves lányt, aki rátámadt osztálytársára egy miskolci szakiskolában még áprilisban. Garázdaság miatt emeltek vádat ellene – közölték.

A fiatal amiatt rontott neki társának, mert osztálytársnője – amint ő beért a terembe – kinevette egy korábbi dolog miatt. A lány dühös lett, elhajította a padot, odament a diákhoz, pofon vágta és a haját tépte.

Már tartott az óra, amikor ismét felpattant, társához lépett, ismét megütötte és rugdosni kezdte. A tanár szólt rá a lányra, aki ezután leállt.

De nem csak ellene indult eljárás. Aznap délután a vádlott busszal ment haza egy Miskolc melletti településre. A megállóban találkozott a délelőtt megvert lány testvéreivel. Ők számon kérték rajta az iskolában történteket, majd dulakodni kezdtek. Mindannyian a földre estek és ütlegelni kezdték egymást.

Az ügyészség mindhármukkal szemben garázdaság bűntette, a délelőtt az iskolában verekedő lánnyal szemben garázdaság vétsége miatt is vádat emelt. Mivel már mindannyian felnőttkorúak, közérdekű munka kiszabását indítványozta az ügyészség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik