Belföld

Ajándékozz egészséget szeretteidnek!(X)

Közeleg a karácsony és nincs ötleted, mi legyen az ajándék? Az egészség a legfőbb kincsünk. Gondoskodj szeretteidről és ajándékozz nekik egészséget! Vásárolj fürdőbelépőt, bérletet vagy ajándékutalványt, amelyek egy évig felhasználhatóak a budapesti gyógyfürdőkben.

A mai Budapest területén lévő fürdők az első virágkorukat kétezer évvel ezelőtt élték, a római legionáriusok legalább másfél tucat fürdőt használtak, amelyek maradványai Óbudán ma is megtekinthetők. A Rudas és a Király fürdő pedig arra emlékeztet, hogy a török hódoltság 150 éve alatt is virágzott a fürdőkultúra. A legutóbbi aranykor a XIX. század második felére esett, akkor fúrták ki Budapest első meleg vizű artézi kútját, megújultak a történelmi fürdők és újabbak is épültek: 1913-ban a Széchenyi Gyógyfürdő, Pest első gyógyfürdője, amely Budapest és egyben Európa legnagyobb fürdőkomplexuma. Így Budapest büszkén mondhatja magáról, hogy a világ legtöbb gyógy- és termálvízkútjával rendelkező fővárosa.

sze-teli-025

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. fürdői számos gyógy- és wellness szolgáltatást kínálnak vendégeinek. A természetes gyógymódok világszerte egyre nagyobb teret nyernek. A meleg fürdők és iszappakolások hatására vérbőség keletkezik, a görcsös izmok, inak, szalagok ellazulnak, elősegítve ezzel a mozgásképesség javulását, illetve helyreállítását. Ha kúraszerűen vesszük igénybe a gyógyfürdő kezeléseket, komoly javulásra számíthatunk. A fürdőkúrának az idegrendszeren keresztül ható ingerei áthangolják az ember szervezetét, ellazítanak és megújulva, felfrissülve távozhatunk a fürdőből.

gel-084

Éppen ezért kitűnő ötlet karácsonyra egy fürdőbelépő, egy bérlet vagy akár egy tetszőleges szolgáltatásra beváltható ajándékutalvány. A Hydrus-utalvánnyal akár még a fürdőt is a megajándékozott választhatja ki, hiszen ez az ajándékutalvány egy egész napos kabinos belépőt, valamint egy 20 perces aroma masszázst tartalmaz a Rudas, Gellért, Széchenyi vagy a Lukács fürdőbe. A belépők és utalványok a fürdők pénztáraiban vásárolhatóak meg és egy évig használhatóak fel.

ajandekutalvany

További információ: www.budapestgyogyfurdoi.hu

Mentés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik