Belföld

Szexuális erőszakkal gyanúsított mentősök: végig bekamerázott útvonalon haladt a kocsi

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, szexuális erőszakkal gyanúsított meg két mentőst egy fiatal lány, akihez november 9-én érkeztek ki az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) munkatársai. A mentőápoló és mentőgépkocsi-vezető életében először dolgozott együtt, a rendőrség azzal gyanúsítja őket, hogy  kórházba szállítás közben szexre kényszerítették a 15 éves lányt.

A kamaszhoz a a nevelők hívták ki a mentőket a Kaffka Margit Ifjúsági Gyermekotthonba, mert a lány rosszul lett a szobájában a biofűtől és a mellé elfogyasztott alkoholtól. A gyerek nem akart a mentőkkel menni és a korábbi hírek szerint már az otthonban azzal fenyegetőzött,

hogy baj lesz, ha elviszik.

A Blikk csütörtöki számában arról ír, hogy információik szerint a budai állomáshoz tartozó kocsi először az Acsády Ignác utcai nevelőotthonhoz ment, majd a Krisztina körút és az Erzsébet híd érintésével, az Alsóerdősor utcában állt meg az állandó rosszulléttel küzdő V. Szilviával. Végig bekamerázott főútvonalon haladtak, egyszer állt meg, amikor a  lánynak hánynia kellett, ezért a sofőr a Budai Vár parkolójában félreállt, hogy megvárják, amíg újra szállítható állapotba kerül.

A napilap úgy tudja, V. Szilvia elmondása szerint itt a két mentő szexuális ajánlatott tett neki. Állítólag mikor ezt visszautasította, gumikesztyűben több testrészén is tapogatták,

erről azonban a Péterfy Sándor utcai kórház toxikológia részlegén nem beszélt. Egy nappal később, társainak és nevelőjének mondta el, majd amikor hivatalból értesítették a rendőrséget, vallomást tett. A mentősök ellen jelenleg lakhelyelhagyási tilalom van érvényben, az ügyészség fellebezett a határozat ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik