Belföld

Azért mentek egy nyíregyházi parkolóba, hogy öljenek – Videó

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást E. Attila 33 éves nagyszállási és E. Róbert 37 éves nyíregyházi lakosok ellen – számolt be a police.hu rendőrsági honlap.

Ahogyan korábban megírtuk,  a testvérpár idén áprilisban egy nyíregyházi áruház parkolójába beszélt meg találkozót egy rokonával. A 44 éves nyíregyházi férfi a megbeszélt helyen várta őket. A két férfi megérkezett, majd

szóváltás nélkül többször megszúrták rokonukat, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrök – még a bűncselekmény elkövetésének napján- elfogatóparancsot adtak ki a testvérpár ellen, akiket április 11-én el is kaptak.

ápriA két gyanúsítottat a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat, amit az illetékes ügyészség indítványára a Nyíregyházi Járásbíróság április 13-án elrendelt, és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság a nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik