Belföld

Karambolok, árokba csapódó kocsi az utakon

Több baleset is történt csütörtök reggel az utakon. Komárom-Esztergom megyében, Kömlőd határában egy busz és egy kocsi ütközött össze. Előbbi jármű az ütközés után az út menti árokba csapódott.  A helyszínre az oroszlányi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt félpályán lezárták. Az buszon csak a sofőr tartózkodott, a kocsiban pedig három ember. Az elsődleges információk szerint azonban nem sérült meg egyikük sem.

A Nagytőke és Magyartés közötti úton egy kocsi árokba csapódott. A balesethez Szentesről vonultak tűzoltók. Az eddigi adatok szerint a jármű vezetője megsérült, őt a mentők kórházba viszik.

A 86-os főúton, Vas megyében két autó ütközött össze. A baleset a Szombathelyt elkerülő szakaszon történt, a főút és a Rumi út kereszteződésében. A helyszínen a megyeszékhely hivatásos tűzoltók dolgoznak, akik áramtalanították a járműveket. Az elsődleges adatok szerint nem esett baja senkinek.

Az M5-ös autópálya Szentlőrinci úti felhajtóján szintén24 két kocsi hajtott egymásnak. Az eddigi adatok szerint ketten megsérültek. A műszaki mentést a fővárosi tűzoltók végzik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik