Belföld

Holttesteket találtak egy barabási házban

rendorseg(960x640)(8).jpg (Array)
rendorseg(960x640)(8).jpg (Array)

Rendőröket riasztottak  egy barabási házba hétfőn. Az egyenruhások dél körül kaptak bejelentést, hogy egy házban két holttest van – tudtuk meg a a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányságtól.

A nyomozás eddigi adatai szerint a 60 éves férfi bántalmazhatta 81 éves édesanyját, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette; a férfi ezután öngyilkos lett.

A szon.hu úgy tudja, a férfi felakasztotta magát a tornácon. A lap kézbesítője talált rá, amikor délben kiment a családhoz, hogy beszedje az előfizetési díjat, de gyanús lett neki, hogy még a szombati újság is a postaládában van.

Többször is bekiabált, de nem jött ki senki. Szólt az egyik szomszédnak, vele járták körbe a házat és akkor látták meg, hogy mi történt a férfival. Ezután értesítették a rendőrséget. Az asszony holttestére a nyári konyhában bukkantak rá.

A szabolcsi főkapitányság az asszony halálának ügyében emberölés bűntettének gyanúja miatt rendelt el nyomozást, míg a fia halálának körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik