Belföld

Eltűnt egy fiatal budapesti testvérpár

Kis Szabrinát és Kis Imrét vasárnap 17 óra 30 perckor várták egy XX. kerületi, Bíró Mihály utcai lakásban Budapesten, de nem érkeztek meg. A testvérpárról azóta nincs információ, a rendőrség sem akadt a nyomukra – írja a police.hu.

A 16 éves lány körülbelül 160-165 centiméter magas. Haja hosszú, vállig érő. Fogszabályzót visel. Eltűnésekor szürke nadrágot, fehér edzőcipőt és világosbarna bőrkabátot viselt.

15 éves öccse körülbelül 150 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja rövid, világosbarna színű. Eltűnésekor sötétkék farmernadrágot, világosbarna pufi dzsekit és fekete magasszárú sportcipőt viselt.

Múlt szerdán egy makói testvérpár tűnt el iskolába menet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható Kis Szabrinát és Kis Imrét felismeri, tartózkodási helyükről, vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, hívja a 06-1-421-1800 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik