Belföld

A szexuális erőszakkal gyanúsított mentős ügyvédje szerint a lány büszkén mesélte el a történteket

Budáról riasztották pénteken azokat a mentősöket, akik a gyanú szerint molesztáltak egy beteget még november 9-én. A 24.hu úgy tudja, a lány kábult állapotban volt, ezt használták ki. Az eddigi információk szerint simogatták és fogdosták a nemi szervét, illetve próbálták orális szexre kényszeríteni őt. Úgy értesültünk, a gyanúsítottak azt állítják, nem történt közösülés.

Az állítólagos áldozat egy gyermekotthon lakója. Tiltakozott, nem akarta, hogy a mentők kórházba vigyék. A mentő útközben megállt, mert a lánynak hánynia kellett, azt állítja ezután történt az erőszak. A mentősök a Péterfy utcai kórházba vitték, ahol a lány még nem beszélt erről, csak a gyermekotthonban mesélte el, mi történt. Gyámja tett feljelentést.

Finta Eszter, az egyik mentős ügyvédje a Mokka vendége volt, akitől a TV2 műsorvezetője rögtön azt kérdezte, hogy érzi magát jelenleg ügyfele. Az ügyvéd szerint a mentős végigzokogta a kihallgatást és azt az időt, amit az előzetesben töltött. Végül a mentősök elhagyhatták az előzetest, csak egy lakhelyelhagyási tilalmat kaptak.

Konkrétan elhangzott a következő kérdés is:

miért állíthatja a tinilány ezeket a súlyos vádakat? Nem is ismeri ezt a két férfit.

Finta Eszter ezután arról beszélt, hogy a lány kábítószer hatása alatt áll, és tudjuk, hogy például a biofű hallucinációt okozhat. Az ügyvéd szerint a lány több dolgot is máshogy élt meg a mentősök kiérkezésekor, mint ahogy az a valóságban történt. Azt is hozzátette, hogy mikor a lány visszatért a gyermekotthonba,

inkább büszkén, figyelemfelkeltő jelleggel mesélte a történteket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik