Belföld

Jobb lesz elkerülni a V. kerületet kedden – Térképen a forgalmi változás

Delegáció közlekedése miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2016. november 29-én Budapest V. kerületében – számolt be a police.hu rendőrségi honlap.

Tilos megállni november 29-én 6 órától egészen 19 óráig az Apáczai Csere János utca mindkét oldalán a Széchenyi tér és a Deák Ferenc utca között, a Vigadó utca mindkét oldalán az Apáczai Csere János utca és a Vörösmarty tér között, a Deák Ferenc utca mindkét oldalán az Apáczai Csere János utca és a Vörösmarty tér között.

Kép: police.hu
Kép: police.hu

November 28-30. között rendezik meg a Budapesti Víz Világcsúcs 2016 nevű rendezvényt. Az eseményt megnyitja és nyitóbeszédet mond Áder János köztársasági elnök, Peter Thomson, az ENSZ Közgyűlés elnöke, videóüzenetben bejelentkezik Ban Ki Mun, az ENSZ főtitkára, megszólal Ameenah Gurib-Fakim, Mauritiusi Köztársaság elnöke, Emomali Rahmon, Tádzsikisztán elnöke, Sheikh Hasina, Banglades miniszterelnöke, szintén videóüzenetben jelentkezik be I. Bartholomeosz konstantinápolyi pátriárka, Ökumenikus Pátriárka. Budapesten lesz Joaquim Levy, a Világbank Csoport ügyvezető igazgatója és Benedito Braga, a Víz Világtanács elnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik