Belföld

Sebestyén Balázs: Lehet, hogy vége

Vadon Jani szerint a történet azt üzeni az országnak, hogy senki sincsen biztonságban.

Az utolsó országos kereskedelmi rádió, a Class FM megszűnése körüli legnagyobb vihart a Morning Show idő előtti élő adásainak leállítása okozta. Az e heti Esti Frizbi Hajdú Péterrel adása előtt Sebestyén Balázs és Vadon Jani interjút adott az ATV-nek. Elárulták, hogy eddig nem voltak komolyabb tárgyalásaik azzal kapcsolatban, melyik rádióhoz vigyék tovább a Morning Show-t. Megvizsgálnak minden lehetőséget, de csak két-három helyen tudnák elképzelni a műsort, csak úgy, ha az egész stáb együtt marad.

Mint korábban megírtuk, Sebestyén Balázs a legfrissebb 168 Órának is beszélt a folytatásról. Nem mondta ki egyértelműen, de célzott rá, hogy a Rádió 1 lehet az egyetlen választásuk, bár más megkereséseik is vannak. Ő nagyon bízik abban, hogy Andy Vajna rádiójában nem az lesz, mint a TV2-n. Sebestyén Balázs az ATV-nek megismételte, ha szabályozni, cenzúrázni akarják az adást, és nem sikerül megtartani az eredeti koncepciót, akkor lehet, hogy nem rádióznak tovább.

A műsorvezetők ugyanolyan megdöbbenéssel állnak a történtek előtt, mint több százezer ember az országban. (A Facebookon néhány napja csoport alakult a Morning Show újraindulásáért. Az oldalt néhány nap alatt ötvenezren lájkolták. )

Ahogy ez a dolog véget ért, az nagyon csúnya, nem elegáns, ugyanakkor nagyon tipikus.

Ezt mondta Sebestyén Balázs, aki szomorúnak nevezte, hogy ennyire átpolitizált lett az ország.

Nem kell ahhoz nagyon mélyre ásni, hogy tudjuk. mi történt itt az elmúlt pár évben

– tette hozzá a Class FM és a Neo FM megalakulására célozva.

Már átpolitizálva indultak a dolgok a Class FM megalakulásakor, hiszen tudjuk, hogy lett vége a Sláger és a Danubius Rádiónak is. Tudjuk, ki kivel veszett össze: itt Simicska Lajosról és Orbán Viktorról beszélek.

Vadon Jani érthetetlennek tartotta, hogy ez megtörténhetett egy olyan reggeli, politikailag független, szórakoztató műsorral, amely hallgatottsági és bevételi szempontból is nagyon jól teljesített. Ő úgy látja, ezzel azt üzenik az országnak, hogy senki sincsen biztonságban.

A politikai viharoktól függetlenül ők továbbra is csak szórakoztatni szeretnék a hallgatókat, az eddig történtekből nem csinálnak érzelmi kérdést. Azt mondták, egyedül az esett volna nekik rosszul, ha nem tudnak elköszönni a hallgatóktól, de erre végül lehetőséget kaptak, így nincs bennük harag.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik