Belföld

Molesztálta, fenyegette és telefonon zaklatta kislányát a zalai férfi

gyermekbantalmazas(960x640).jpg (Array)
gyermekbantalmazas(960x640).jpg (Array)

Saját 11 éves lánya ellen elkövetett szexuális erőszak, veszélyeztetés, valamint zaklatás miatt emeltek vádat egy zalai férfi ellen – közölte a Zala Megyei Főügyészség csütörtökön.  A 37 éves vádlottnak 2004-ben élettársi kapcsolatból született kislánya. Bár a pár szakított, a vádirat szerint az apa gondoskodott gyermekéről. Tavaly azonban ritkábbakká váltak a találkozások, néhányszor a nagyanyjához, majd egyre gyakrabban panziókba vitte láthatások idején a kislányt.

Meztelenül üldözte a folyosón

A férfi tavaly kezdte molesztálni gyermekét, miután a kislány serdülőkorba lépett. Hiába tiltakozott, apja fogdosta és a nemi szervét mutogatta neki, illetve önkielégítést végzett előtte. Azzal fenyegette őt, hogy megöli az anyjával együtt, ha nem fekszik le vele.

Egy alkalommal egy nagykanizsai panzióban a folyosóra menekülő kislányt a férfi ruha nélkül üldözte, a támadásnak a recepciós vetett véget azzal, hogy rendőrt hívott, de a lány akkor még nem merte elmondani, mi történt vele.

Ötezer hívás

A múlt év vége óta a kislány már nem akart találkozni az apjával, aki ezért egyre gyakrabban zaklatta telefonon és interneten is, hét és fél hónap alatt több mint ötezerszer hívta fel. A férfi egy idő után nem tudta elérni, ezért a lánya nemi szervéről készült fényképet küldött a gyereke egyik unokatestvérének, aki megmutatta azt a lány édesanyjának. A gyerek csak ezután mert beszélni.

A férfi előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik