Belföld

Több kerület is otthont adna a vidámparknak

vidámpark (vidámpark)
vidámpark (vidámpark)

A Magyar Idők  Wintermantel Zsolt, IV. kerületi polgármester közlésére hivatkozva azt írta: Újpest két területet is tud javasolni azoknak a befektetőknek, akik vidámparkot építenének. Az egyik ilyen a használaton kívüli, fővárosi tulajdonban lévő vízműtelep területe, a másik az Aquaworld melletti mintegy 13 hektáros terület.

Zugló az érdeklődő befektetőnek Rákosrendezőt ajánlotta, az önkormányzat ezt a Vasúttörténeti Park közelségével indokolta a lapnak, illetve azzal, hogy könnyen megközelíthetővé lehetne tenni a helyszínt a kisföldalatti vonalának meghosszabbításával.

Senki sem építene vidámparkot?

A XVI. kerületet ugyan befektető, érdeklődő még nem kereste meg szórakoztatópark létesítésének szándékával, de az önkormányzat tájékoztatása szerint szívesen értékesítenék ilyen célra a tulajdonukban lévő mátyásföldi reptér területét.

A Főpolgármesteri Hivatal tájékoztatása szerint a közelmúltban nem érkezett megkeresés vidámpark létesítése ügyében. A hat és fél hektáros városligeti Vidám Park 2013. szeptemberében zárta be kapuit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik