Belföld

Megfojtotta és kidobta a nő holttestét az M0-son – vádat emeltek ellene

Vádat emelt az ügyészség a férfi ellen, aki szex közben megfojtott egy nőt, holttestét pedig kitette az M0-s autóút vecsési lehajtójánál tavaly év végén. Emberölés miatt állítják bíróság elé hamarosan.

A vádlott az interneten keresett magának alkalmi partnert. Az áldozattal 2015 decemberében találkozott Budapesten, majd az autójával a férfi csévharaszti házához hajtottak. Amikor a férfi rájött, hogy mit tett, úgy döntött, megszabadul a holttesttől. Próbálta ráadni az áldozatra a ruháit, majd autóba tette és az M0-ás vecsési lehajtójánál kitette a kocsiból.

A nő holmijaitól – a csizmáját, a kabátját, az iratait és a telefonjától – megszabadult, kidobta a járműből, majd hazament. Arról, hogy mi történt, nem beszélt senkinek. Az áldozatra autósok találtak rá, ők értesítették a rendőrséget. A nőt ekkor már eltűntként keresték, hozzátartozói ugyanis jelentették a rendőrségen, hogy nyoma veszett.

A férfit gyakorlatilag órákon belül azonosították és elfogták. A rendőrség októberben zárta le a nyomozást, a támadó a tárgyalását előzetes letartóztatásban várja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik