Belföld

Korlátokra kenik a csirizt, ellehetetleníti a bacikat

mozgólépcső (Array)
mozgólépcső (Array)
Harangoztak a csúnya, rossz vírusoknak és baktériumoknak a budapesti metróban: egy cég kifejlesztette az időtálló és fogdosásálló bevonatot a mozgólépcsők korlátaira.

Különös közleményt adott ki a BKV, amiben arról ír, hogy valami fura kencével bevonták a mozgólépcsők mozgókorlátait. A közlemény felvezetésében arról van szó, hogy itt az ősz, jönnek a járványok, mint az influenza, miközben naponta emberek ezrei taperolják le ugyanazokat a korlátokat a tömegközlekedésen.

Erre természetesen van megoldás! Bemutatják a felülmúlhatatlan, élelmiszer-adalékként is alkalmazható, a rágóban is megtalálható FÉMOXIDOT!

Eddig kísérleti jelleggel a 2-es és 4-es metrók mozgólépcsőinek korlátján alkalmazták a Resysten WhiteTitanTM nevű bevonatot, most ősszel pedig a 3-as metrón is elkezdték használni. A bevonat fotokatalitikus, ami azt jelenti, hogy amíg fény éri a felületet, addig aktívan véd a vírusok és baktériumok ellen. Akár egy évig is. A BKK szerint egyébként az egész egy magyar tulajdonú cég, a Resysten Kft. műve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik