Belföld

Autós ámokfutót keresnek a kecskeméti rendőrök

Ámokfutó sofőrt keresnek a kecskeméti egyenruhások. A rendőrség keddi felhívása szerint az ismeretlen autós november 11-én 18 óra 25 perc körül Kecskeméten, az Erzsébet körút jobb szélső forgalmi sávjában közlekedett – a Halasi út felől a Csongrádi utca irányába – egy szürke színű autóval, valószínűleg egy Suzuki WagonR+ típusú, vagy ahhoz hasonló kocsival. Vele egy irányba haladt a belső sávban egy Volkswagen Golf 4-es, amely elé az ismeretlen sofőr bevágott, fékezésre kényszerítette, és valamivel meg is dobta a szélvédőjét.

Ezután visszatért a sávjába és úgy manőverezett, hogy a Golf mellé kerüljön, majd arra kényszerítette, hogy balra húzódjon. A másik autós kénytelen volt átlépni a záróvonalat és átmenni a szemközti sávba, hogy ne ütközzenek.  A rendőrség közölte, bár nem sérült senki, “az ismeretlen személy a közlekedésben résztvevők életét, testi épségét veszélyeztette”.

Haladása során a vele azonos irányba haladó és a belső forgalmi sávban közlekedő Volkswagen Golf 4 típusú személygépkocsi elé bevágott, melyet fékezésre kényszerített és egy szilárd tárgyat annak szélvédőjére dobott.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki látta az esetet, illetve az ismeretlen autóról vagy sofőrről információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-300-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 és 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik