Belföld

Alig maradt valami az Újpesten felrobbant házból – fotók

Szinte alig maradt valami abból a házból, amely kedden kora délután robbant fel Újpesten.  A helyszínen fotók készültek:

Fotó: MTI
Fotó: MTI

Kisdi Márk Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a 24.hu-nak korábban elmondta, egy földszintes, körülbelül 70 négyzetméteres épületben volt robbanás illetve tűz. A falak kidőltek, a tető megsemmisült. A szomszédos épület tetejét is cserepek borítják, a szemközti ház ablakai pedig betörtek, egy autó jelentősen megrongálódott. A tüzet rövid idő alatt, egy vízsugárral fékezték meg a tűzoltók.

Fotó: MTI
Fotó: MTI

A romok átvizsgálását a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság keresőkutyás szolgálata végezte. Egy 60 év körüli férfi sérült meg, akit járókelők segítségével emeltek ki a tűzoltók a törmelékek alól.

Fotó: MTI
Fotó: MTI

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI megkeresésére azt írta: a kiérkező mentők egy sérültet láttak el. A férfinak égési sérülésekei, zúzódásai vannak, de a nem lehetett kizárni a belső szervi sérüléseket sem, ezért a helyszíni ellátás után kórházba vitték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik