Velence, 2004. február 5.
A parlamenti törvényalkotás következõ fél éves feladatait és az európai uniós választási kampány állását, stratégiáját vitatja meg a Szabad Demokraták Szövetségének (SZDSZ) országgyûlési képviselõcsoportja Velencén. Az ülésen szakértõként meghallgatják Bokros Lajos volt pénzügyminisztert a gazdaság helyzetével kapcsolatos kérdésekrõl. A kétnapos tanácskozás elsõ napjára várják Medgyessy Péter miniszterelnököt, a következõ napon pedig Draskovics Tibor kijelölt pénzügyminiszterrel beszélik meg a gazdasággal kapcsolatos elképzeléseit. 
A képen balról: Bokros Lajos, Horn Gábor, Fodor Gábor és Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter.
MTI Fotó: Soós Lajos
Belföld

Épül az ellenzéki összefogás: Fodor Gábor feljelenti Bokrost

24.hu
24.hu

2016. 11. 17. 16:40

Korábban a témában:

Szégyenteljes, amit Bokros Lajos mondott, nyilvánvaló, hogy a Liberális Párt jobbról és balról is kapja a pofonokat, mert a saját útját járja – ezt Fodor Gábor mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Bokros szerint „a Magyar Liberális Párt azért került ki a formálódó együttműködésből, mert lehet, hogy demokratikus, de bizonyosan nem ellenzéki párt”. Ezt azzal indokolta, hogy „Fodor Gábor pártja a Fidesz teremtménye. … a Fidesz támogatásával pénzelik. … nem ellenzéki párt, hanem az önkényuralom csatlósa. Része az önkényuralmi rendszernek. Pártod a százötven éves hagyományokkal bíró magyarországi liberalizmus szégyene. Ennek árnyéka sajnos ránk, valódi ellenzéki pártokra is átokként vetül.”

A politikus elmondta: Bokros Lajos hazugságokat állít, éppen ezért megteszik a szükséges jogi lépéseket is ellene, ez végtelenül szomorú, mert nem azzal kellene foglalkozni, hogy hogyan árulózzák egymást az ellenzéki pártok, inkább az országgal kellene foglalkozni.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.