Velence, 2004. február 5.
A parlamenti törvényalkotás következõ fél éves feladatait és az európai uniós választási kampány állását, stratégiáját vitatja meg a Szabad Demokraták Szövetségének (SZDSZ) országgyûlési képviselõcsoportja Velencén. Az ülésen szakértõként meghallgatják Bokros Lajos volt pénzügyminisztert a gazdaság helyzetével kapcsolatos kérdésekrõl. A kétnapos tanácskozás elsõ napjára várják Medgyessy Péter miniszterelnököt, a következõ napon pedig Draskovics Tibor kijelölt pénzügyminiszterrel beszélik meg a gazdasággal kapcsolatos elképzeléseit. 
A képen balról: Bokros Lajos, Horn Gábor, Fodor Gábor és Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter.
MTI Fotó: Soós Lajos
Belföld

Épül az ellenzéki összefogás: Fodor Gábor feljelenti Bokrost

24.hu
24.hu

2016. 11. 17. 16:40

Korábban a témában:

Szégyenteljes, amit Bokros Lajos mondott, nyilvánvaló, hogy a Liberális Párt jobbról és balról is kapja a pofonokat, mert a saját útját járja – ezt Fodor Gábor mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Bokros szerint „a Magyar Liberális Párt azért került ki a formálódó együttműködésből, mert lehet, hogy demokratikus, de bizonyosan nem ellenzéki párt”. Ezt azzal indokolta, hogy „Fodor Gábor pártja a Fidesz teremtménye. … a Fidesz támogatásával pénzelik. … nem ellenzéki párt, hanem az önkényuralom csatlósa. Része az önkényuralmi rendszernek. Pártod a százötven éves hagyományokkal bíró magyarországi liberalizmus szégyene. Ennek árnyéka sajnos ránk, valódi ellenzéki pártokra is átokként vetül.”

A politikus elmondta: Bokros Lajos hazugságokat állít, éppen ezért megteszik a szükséges jogi lépéseket is ellene, ez végtelenül szomorú, mert nem azzal kellene foglalkozni, hogy hogyan árulózzák egymást az ellenzéki pártok, inkább az országgal kellene foglalkozni.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.