györgy péter (györgy péter)
Belföld

Hisztit vágott le a nemzet esztétája, amikor a javadalmazásáról kérdezték

24.hu
24.hu

2016. 11. 16. 14:39

György Péter nagyon megbántódott azon, hogy egy újságíró meg akarta tudni, mettől meddig és mennyiért segített be a Liget Projektnek.
Korábban a témában:

Az Átlátszó minden áron szeretné kideríteni, miért, mikor, mennyiért dolgozott György Péter esztéta, az ELTE BTK Média és Kommunikáció Tanszék egyetemi tanára a Liget Budapest projektnek. Ugyanis korábban maga György árulta el, hogy a projekt miniszteri biztosa, Baán László foglalkoztatta őt. György az Átlátszónak remek és tömör választ küldött:

A Magyar Narancsnak adott interjúmban közzétettem mindazt, ami a nyilvánosságra tartozik. Amennyiben Ön kétségbevonja a szavahihetőségem, azt sajnálom.

Erre a lap is reagált, mondván szó sincs kétségbevonásról, csak közügyben érdeklődne, György még sértettebb választ küldött. Ebben udvariatlanságnak nevezi, hogy gyanú alá helyezik őt, érthetetlennek tartja a hangot, sőt a jogi indoklás is téves. Miután közölte, hogy többet nem segíthet,

átküldte az újságírónak Örkény István Sokszor a legbonyolultabb dolgokban is jól megértjük egymást, de előfordul, hogy egészen egyszerű kérdésekben nem című novelláját.

György augusztusban szállt ki a területet védő kopasz verőemberek miatt a projektből. (444)

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. október 26.
Peresztegi Imre, a ZÁÉV Építőipari Zrt. vezérigazgatója, Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke, Görözdi György, MTK Kiemelt Beruházások Projekt Igazgatója és Paár Attila, a West Hungária Bau Kft. ügyvezető igazgatója (b-j) az új Hidegkuti Nándor Stadion építéséről tartott sajtótájékoztatón 2015. október 26-án. Bejelentették, hogy a ZÁÉV Építőipari Zrt. és a West Hungária Bau Kft. konzorciuma nyerte el a több mint hatmilliárd forintból épülő új stadion tervezésére és kivitelezésére kiírt pályázatot.
MTI Fotó: Illyés Tibor
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.