Belföld

Gyermeke elvesztésétől félhetett az élettársát elásó jászfelsőszentgyörgyi gyilkos

Gyermeke elvesztésétől félhetett az a jászfelsőszentgyörgyi férfi, aki meggyilkolta élettársát, majd elásta a település határában. “Az elején ugyan gyanítottuk, hogy Gáborral valami nincs rendben, azonban az eltűnés híre után aggódó szerelmesként kereste Natit, példásan nevelte Kristófot, így eszünkbe sem jutott, hogy köze lehet a dologhoz” – mondta a Blikknek az áldozat egyik barátja.

A férfi bejelentése szerint a nő március 21-én este, iratok és minden előzmény nélkül sétált el hazulról, ahol a család Gábor édesanyjával élt együtt. Valójában azonban a férfi ekkor, a saját házukban gyilkolhatta meg az asszonyt.

“Együtt dolgoztak, Gábor pedig belehabarodott a mindig vidám Natiba. Megszületett Kristóf, kicsattantak az örömtől. Egy idő után egyre sápadtabb lett, megszaporodtak a veszekedések. Nati elárulta, hogy Gábor egyszer-kétszer megverte őt. Azt beszélik, hogy otthon gyilkolta meg. Az akkor hároméves Kristóf is biztosan otthon volt. Korábban Nati egyszer otthagyta Gabit, és az eltűnése előtt nem sokkal ismét szó volt erről, külön is költözött albérletbe. Gábor mindig Ildikóval élt, és úgy tudjuk, hogy a korábbi élettársával is akkor romlott meg a viszonya, amikor az el akart költözni albérletbe Gáborral és a gyerekkel. Szakítás lett a vége, a gyermeket végül az anyának ítélték. Félhettek, hogy Kristófot is elviszi Nati” – folytatta az ismerős.

Ahogy arról beszámoltunk, a rendőrség pénteken közölte, hogy egy eltűnt nő holttestére bukkantak csütörtökön az egyenruhások a jászfelsőszentgyörgyi erdőben, elásva. Annyit közöltek, hogy az áldozatot megölték, illetve, hogy emberölés gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 35 éves férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik