Belföld

Terry Blackkel támadta meg Vona Gábort a TV2

terry-black(1)(210x140)(2).jpg (terry black)
terry-black(1)(210x140)(2).jpg (terry black)
A hajléktalanok után a Jobbik elnökének mentek neki Andy Vajna tévéjében.

A hajléktalanokról szóló riport után újabb mélypontot ért el csütörtökön este a TV2 azzal, hogy a Tények című műsorukban Vona Gábor szexuális hovatartozását taglalták.

Ehhez a „transzvesztita előadóművészként” elhíresült Terry Blacket találták meg, aki azt mondta: a 2000-es évek elején egy VIII. kerületi lakásban rendszeresen találkoztak egymással fiatal értelmiségi férfiak, akik megvitatták a világ dolgait, majd „szórakoztak egymással”. Azt állítja, ezeken a találkozókon ismerte meg Vona Gábort, akit arra szólított fel, hogy „valljon színt”.

Terry Black kijelentette, hogy Rózsa Flores Eduardo is részt vett ezeken a találkozókon. Az ő részvételéről annak tudatában beszélt, hogy 2009-ben meghalt.

Vona Gábort is megszólaltatták. Azt mondta, soha nem találkozott Terry Blackkel, a magánéletében pedig nincs „takargatnivalója”, amit szeretett volna, mindent elmondott már.

Amióta a TV2 Andy Vajna kormánybiztos tulajdonába került, a Tényekben elszaporodtak az ellenzéki politikusokat és más, a kormánnyal szemben álló személyeket személyeskedve lejáratni próbáló anyagok. A volt bankár, Spéder Zoltán egy hete személyiségi jogi pert is nyert a csatorna ellen, a Fővárosi Törvényszék kimondta, hogy valótlan állításokat híreszteltek róla, és úgy rakták össze a róla szóló kijelentéseket, hogy „pénzéhes, mindenkit eltaposó bankárként” tüntessék fel.

Bugyikkal végzik ki egymást a magyar politikusok?

Pár hónapja lesifotók révén vádolták meg a jobbikos Volner Jánost a kormánypárti bulvármédiában házasságtöréssel. Ennek kapcsán írtunk arról, hogy a politikai támadások átléptek egy olyan szintet, amit korábban mindenki tabunak gondolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik