Belföld

Mészáros Lőrinc szállodájában wellnessezhetnek a pénzügyi ellenőrök

A konferenciát szervező egyesület nagyrészt közpénzből működik.

Egy Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó balatonalmádi szállodában tartja éves konferenciáját a Magyar Pénzügyi-Gazdasági Ellenőrök Egyesülete (MPGE) – írja a Magyar Nemzet. A korábban Hotel Ramada, jelenleg Hunguest Hotel Bál Resort néven működő hotelt nemrég vásárolta meg a felcsúti polgármester cége, az R-Kord Kft.

Az MPGE elnöke Domokos László, az Állami Számvevőszék vezetője, elnökhelyettesei pedig Windisch László, a jegybank alelnöke, valamint Tállai András, az adóhatóság vezetője. Tagjai közül szinte mindenki az állami szférában dolgozik, az egyesület pedig nagyrészt a közpénzből működő állami szervezetek támogatásából tartja fenn magát.

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy körülbelül 150-en vesznek részt a konferencián, nekik egyebek mellett szoba, ellátás és a wellness-részleg használata is jár.

A szervezet közölte a lappal: az idei helyszínről még áprilisban döntöttek, az előadásokról pedig folyamatosan tájékoztatják a közvéleményt, így biztosítják az esemény átláthatóságát. Arra nem válaszoltak, hogy a konferencia mennyibe kerül és hányan vesznek részt rajta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik