Magyar Telekom (Magyar Telekom)
Belföld

Szélmalomharcot vív a NatGeo miatt dühös ügyfelekkel a Telekom

Molnár Zoltán
Molnár Zoltán

bértollnok. 2016. 11. 07. 20:02

Össztűz zúdult a tévé-, net- és telefonszolgáltatóra, mert Andy Vajna tévécsatornáit teszi be a FOX-éi helyett. A Facebookon derekasan, ám közhelyesen állja a sarat a cég.
Korábban a témában:

A már eddig is ismert álláspontját közölte ismét a Magyar Telekom azzal kapcsolatban, hogy a FOX csatornáinak helyére Andy Vajna médiabirodalmának csatornái kerülnek a jövő évtől. A Telekom szerint egyszerűen az áll a háttérben, hogy a FOX-szal zajló kétoldalú tárgyalásokon nem tudtak megegyezni, nincs itt semmi susmus.

A Telekom előfizetői azonban meglehetősen érzékenyen reagáltak rá, hogy elveszítik a National Geographicot és a Fox Channelt. Már a saját fórumon olvasható olyan, aki búcsút akar inteni a kábeltévét (is) szolgáltató német mogulnak. Magdus kisebb-nagyobb nyelvi-logikai bukfencekkel, így indokol:

28év után 2017.február 27-én megválok Önöktől amiért a Vajna féle programot teszik be a megszokottak helyet.Nem hiszem el hogy nem tudtak megegyezni! Közvélemény kutatás nem volt ! Az árammal és a TV-vel elmegyek Önöktől.A telefon illetve az internet még marad de nem sokáig mert erre is találok majd megoldást más szolgáltatóval. Ennyit érünk mi előfizetők Önöknek? A hatalomhoz való dörgölődzés többet ér ,mint az előfizetők? Hírhedettjük a TELEKOM nélkülözését mint ahogy a CBA-ba se nagyon jár a lakosság. Mi ér többet. Az előfizetők vagy a hatalomhoz való dörgölődzés.Gondolják végig még egyszer a programjukat mert ahogy látom sokan tiltakozunk a facebookon is. .Bár mit tesznek fel csak azzal foglalkozunk ,hogy milyen aljas húzást tesznek ellenünk akik fent tartják előfizetésünkkel Önöket.

A Facebookon is elszabadultak az érzelmek, a könnyek, a haragok. De ami a legkeményebb lett a történetben, hogy a Telekom facebookos embere rendületlenül és udvariasan válaszolgatott. Persze a válaszok zöme megmarad azon a szinten, ahogy annak idején az Origo Zrt. lekommunikálta a főszerkesztője leváltását (szinergiák stb.), tehát a kötelező semmitmondó hablatyon.

Forrás: Facebook/ Telekom HU

E szerint a kommentelő szerint más szolgáltatónak sikerült megegyeznie a FOX-szal. A Telekom szerint óriási igény volt az Izaura TV-re:

Forrás: Facebook/ Telekom HU

A Telekom folyamatosan más csatornákat ajánl:

Forrás: Facebook/ Telekom HU

Itt mind a két komment és a válaszok is érdekesek. Az első ügyfélnek jelzik, hogy kötbér nélkül nem mondhatja fel a szerződést, a másodiknak pedig elismertik, a History nem ugyanaz a csatorna, mint a NatGeo:

Forrás: Facebook/ Telekom HU

 

És ezzel nincs vége, ugyanis petíció is indult a FOX csatornáiért.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Local demonstrators march with a flag with the image of Russian President Vladimir Putin and Hungarian Prime Minister Viktor Orban close to the headquarter of the governor FIDESZ party at Heroes Square as students, teachers of the Central European University and their sympathizers protest in downtown Budapest on April 9, 2017. 
Hungarian lawmakers approved legislation that could force the closure of a prestigious Budapest university founded by US billionaire investor George Soros, sparking fresh protests. The English-language Central European University (CEU), set up in 1991 after the fall of communism, has long been seen as a hostile bastion of liberalism by Prime Minister Viktor Orban's government.  / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.