Belföld

Ceglédi gyerekgyilkosság – Vizsgálják, hányszor “csapta földhöz” kisfiát a nő

Egyelőre nem tisztázott, hogy hányszor vágta földhöz másfél éves kisfiát az a ceglédi nő, aki gyermeke megölésével gyanúsítanak. Az orvosszakértői vizsgálatok fogják ezt tisztázni, ám ezek még javában tartanak – értesült a 24.hu. A 31 éves anyát hamarosan elmeorvosi vizsgálatnak is alávetik.

Az ügyészség csütörtökön részleteket árult el a tragédia körülményeiről. Közölték, hogy a nő az eddig adatok szerint többször felemelte és nagy erővel a földhöz csapta a picit. A kisfiú halálát a fejét ért sérülések okozták.

Úgy tudjuk, a kisgyereket az anyja a ruhájánál fogva rángatta és verte földhöz gyermekét.

Az ügyészség úgy döntött, indítványozzák a nő előzetes letartóztatását, a kényszerintézkedés elrendeléséről hamarosan döntenek.

Beszámoltak arról is, hogy az anya két gyermeket nevel élettársával, és – ahogy azt tudni lehetett – ismét várandós. Az apa elvesztette a munkáját, alkalmi munkákból éltek, gyakran megélhetési gondokkal küszködtek. Emiatt sokat veszekedtek, “a viták, veszekedések és a mindennapok gondjai miatt” pedig a nő sokszor ideges volt, nem volt türelme a gyerekekhez. Vasárnap a másfél éves kisfiú sírt, anyja pedig nem tudta megnyugtatni, ezután bántalmazta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik