Belföld

Döbbenet: Harrison Ford mit sem sejtve étterembe ment, ahol egy igazi magyar CELEB-be botlott!

A hollywoodi színésznek szerencsére sikerült rávennie Gulyás Gergely képviselőt egy közös fotóra!

Mindenféle magyarázó szöveg nélkül tette ki Gulyás Gergely fideszes képviselő az alábbi fotót hivatalos Facebook-oldalára. Az ilyesmit mondjuk nagyon magyarázni sem kell, legfeljebb a helyszín kérdéses, ha jól látjuk, egy étteremben járunk. A képről ezzel együtt is nagyon nehéz levenni a tekintetünket, minden stimmel, a feszes, modern festészetet idéző kompozíció, a szűk képkivágás, kevés tér által teremtett intim hangulat, illetve a tény, hogy

Gulyás és Harrison Ford pontosan ugyanúgy öltözködik.

Ezen túl azonban nehéz hasonlóságot találni a két szereplő között, vagyis nagyon messziről és hunyorogva kell nézni, hogy Gulyásban felfedezzük a fiatal Indiana Jonest vagy Han Solót, ez ad az alkotásnak egy egyszerre feszült és játékos réteget, értelmezési keretet is. A mélyebb művészettörténet és -filozófiai tanulságok levonását azonban meghagyjuk az utókornak, most inkább egyszerűen csak megmutatjuk a posztot.

A kommentszekcióban a felhasználók persze a szokásos formájukat hozzák, van, aki Photoshop-bűvészkedésre gyanakszik, egy másik hozzászóló pedig nem érti, hogy most minek kellett “támogatni ezt a roggyant öregembert”. Ha nagyon durván homlokon csapott volna a képből áradó vegytiszta menőség, és elfelejtetted, hogy Magyarországon vagy, érdemes olvasgatni őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik