Belföld

Egy reggel, három drogfogás – videók

Új pszichoaktív anyag Nyíregyházán, kokain a Józsefvárosban, egy fa pipa Gödöllőn.

Október 27-én Nyíregyházán a Rendőrkapitányság nyomozói elfogták H. Róbert 26 éves helyi lakost, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy új pszichoaktív anyagnak minősülő bódítószert árusított lakókörnyezetében. A férfi nyíregyházi lakásában tartott házkutatás során 43,7 gramm – az elvégzett gyorsteszt adatai szerint – új pszichoaktív anyagot foglaltak le.

A rendőrség kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanújával H. Róbertet gyanúsítottként kihallgatta, bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Mi ez a zöld a hűtőben?

Kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya L. Erik 21 éves veresegyházi lakos ellen; a nyomozók október 27-én a kora reggeli órákban jelentek meg a férfi lakásán, ahol házkutatást tartottak. Egy íróasztal fiókjában és több dobozban, valamint a hűtőszekrényben zöld színű növényi anyagmaradványt, fémből készült őrlőt és

egy fa pipát,

valamint egy páncélszekrényben több százezer forint készpénzt találtak, amiket lefoglaltak.

A férfit a rendőrök elfogták és előállították a Gödöllői Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették; a Gödöllői Járásbíróság elrendelte az előzetes letartóztatását.

Eközben Józsefvárosban

A BRFK Felderítő Főosztályának munkatársai október 27-én délután megjelentek K. Andrea Budapest VIII., Tavaszmező utcai lakásánál és elfogták a 30 éves nőt.

A nyomozók 177 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot – az elsődleges szakértői vélemény szerint kokaint –, 19 gramm zöld színű kábítószergyanús anyagot, valamint egy kábítószergyanús anyaggal szennyezett digitális mérleget találtak és foglaltak le.

A rendőrök K. Andreát őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki, várhatóan előzetes letartóztatásba kerül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik