Belföld

Tömegbalesetekkel indul a hosszú hétvége – hatos karambol az M7-esen és Bonyhádnál is

Tömegkarambol történt péntek délután az M7-es autópályán és Bonyhádnál is. Mindkét helyszínen hat-hat autó ütközött össze, sérültek is vannak.

A sztráda Balaton felé vezető oldalán, a 63-as kilométernél egy  kamion és négy autó hajtott egymásnak. A helyszínre Székesfehérvárról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a sztráda Balaton felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Az elsődleges információk szerint egy ember – aki az egyik autóban ült – a roncsok közé szorult, őt feszítővágó segítségével szabadították ki. Érte mentő érkezett a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint.

A másik baleset Bonyhád és Nagymányok közötti úton történt, hat autó ütközött össze. A helyszínre a bonyhádi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói vonultak, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt félpályán lezárták. Ebben a karambolban is megsérült egy ember, akit mentő vitt el a helyszínről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik