Belföld

Nem sokáig örülhetünk a tavaszias időnek

Kedden északon-északkeleten sok lesz a felhő, szitálás, gyenge eső is előfordulhat, máshol fátyolfelhős-napos időre van kilátás. Többfelé élénk, Zalában és délkeleten helyenként erős lesz a déli-délnyugati szél. Hajnalra elszórtan pára, köd képződhet, a levegő pedig 8-13 fok közé hűl. Napközben északon, északkeleten 13-16, máshol 17-24 fokot mérhetünk. Este hidegfront érkezik. Kedd estétől hidegfronti hatás, írja az Időkép.
Szerdára virradóra esővel, záporokkal hidegfront érkezik, több csapadék az ország déli felén lesz. Napközben észak-északnyugat felől csökkenni kezd a felhőzet, a legtöbb felhő a középső megyék fölött marad. Itt és délen még előfordulhat eső, zápor. Feltámad az északias szél, a hőmérséklet 12 és 16 fok közé esik vissza.

Csütörtökön országszerte sok lesz a napsütés, csapadék nem várható. Helyenként még élénk lesz az északi-északnyugati szél. Hajnalban 1-7, délután 9-14 fok várható.

Pénteken változóan felhős-napos időre készülhetünk, csapadék nem várható, és a szél is mérsékelt marad. Hajnalban helyenként gyengén fagyhat, délután 10-15 fokot mérhetünk. Szombaton erős, viharos északnyugati széllel, elszórt záporokkal újabb hidegfront érkezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik