Belföld

Mellkason szúrta apját egy férfi Jánoshalmán, mert kétszer lefejelte

Bíróság elé állítanak hamarosan egy 33 éves férfit, aki idén tavasszal megkéselte az apját Jánoshalmán, miután összevesztek. Életveszélyt okozó testi sértéssel vádolják, az ügyet a Kecskeméti Törvényszék tárgyalja majd.

Az 33 éves vádlott már évekkel ezelőtt elköltözött a szüleitől, de sokszor meglátogatta őket. A férfi és apja is rendszeresen fogyasztottak alkoholt, amikor együtt ittak, általában veszekedtek is. Március 18-án hajnalban az apa elment fia otthonába, hogy családi problémákat beszéljenek meg. Reggel 7 óra körül közösen indultak vissza a szülői házba, ahol tovább ittak. A beszélgetés azonban ismét vitába torkollott, ami odáig fajult, hogy az apa lefejelte a fiát, majd kitessékelte a lakásból. Kitolta őt az utcára, majd ismét lefejelte őt.

Az erősen ittas vádlott annyira dühös lett, hogy előrántott egy zsebkést és egy kaszáló mozdulattal mellkason szúrta szülőjét, majd visszament a lakásba. Az apa még az a bejáratáig sem jutott el, elájult és összeesett. “A sértett a bántalmazás miatt a mellkasán a mellüreget megnyitó, közvetlenül életveszélyes szúrt sérülést szenvedett, az életét a gyors és szakszerű orvosi ellátás mentette meg” – közölte az ügyészség.

A vádlott lakhelyelhagyási tilalom hatálya alatt várja a tárgyalását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik