Belföld

Többször begyógyszerezte és megerőszakolta kislányát a tápiószelei férfi

Előzetes letartóztatásba került egy férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy többször elkábította és megerőszakolta kislányát tápiószelei otthonukban. Az apa a gyanú szerint 2014 márciusában legalább négy-öt alkalommal adott be gyógyszert neki, amelyre azt mondta, hogy vitamin. Az akkor 13 éves gyerek  öntudatlan állapotba került, apja pedig megerőszakolta. A Budapest Környéki Törvényszék tájékoztatása szerint a lány teherbe esett és 2014 decemberében kisfiút szült.

A bíróság közölte, a kényszerintézkedés elrendeléséről szerdán döntöttek. A tájékoztatásból kiderül az is, hogy az ügynek van még egy gyanúsítottja, aki “semmit nem tett annak érdekében, hogy a kiskorú sértett és az általa is feltételezett elkövető ne éljenek egy életközösségben, továbbá közreműködött abban, hogy a sértett ezt a feltételezést a nyomozó hatóság előtt eltitkolja, illetve azokat félrevezesse”.

A gyanúsítottak egyébként büntetett előéletűek, hasonló jellegű bűncselekmények elkövetése miatt korábban már mindkettőjüket végrehajtandó szabadságvesztésre ítélték.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik