Belföld

Kóka Rogánról, hülyeségről, Népszabadságról

Kóka János (Kóka János)
Kóka János (Kóka János)
A volt miniszter nem szívesen, de megszólalt.

Kóka János Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait az elmúlt napok belpolitikai botrányairól. Jelezte, nem szívesen nyilvánul meg manapság a nagyközönség előtt ilyen témákban, ha nincs rá nyomós oka. Most van, mert megszólították. Ő ezeket gondolja a helikopterezésről, urizálásról, sajtószabadságról (Népszabadságról).

 Nem mindegy, hogy a versenypiacon megkeresett, vagy a magyar emberektől ellopott pénzen helikopterezünk.

Nem mindegy, hogy tehetős emberként politikára adjuk a fejünket, vagy politikusként válunk irdatlanul gazdaggá.

Nem mindegy, hogy politikusként felvállaljuk a tisztességesen szerzett vagyonunkat, vagy permanensen hazudunk, amikor kibukik, hogy többszörösét költjük annak, amit hivatalosan keresünk.

Nem mindegy, hogy mi bukunk bele a saját hülyeségünkbe, vagy az újság, amelyik meg meri írni.

Korábban a propagandaminiszter azt mondta, számára a helikopteres ügynek egy tanulsága van, hogy politikus magáncélból soha nem használhat helikoptert, akkor sem, ha ezt a felesége megengedheti magának. Rogán Antal parlamenti felszólalásában elismerte, hibázott. Ugyanakkor előzőleg arról beszélt, ha helikopterügyben egy szocialista képviselő kritizálja, akkor elég lenne talán annyit felelnie, hogy „Kóka János”.

A miniszterelnök kabinetfőnökének most a volt miniszter válaszolt, kiemelve a kettejük közötti ” nem mindegy” különbségeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik