Belföld

Bezárt a lakásába egy 10 éves kisfiút, és női ruhába bújt előtte – vádat emeltek a férfi ellen

Védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt állítanak bíróság elé hamarosan egy férfit, aki bezárta ismerősei  tízéves kisfiát a szobába, majd női alsóneműbe öltözött előtte. A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség hétfőn közölte, vádat emeltek az ügyben.

A vádirat szerint mindez még májusban történt, a férfi ittas volt és a gyerek szüleivel beszélgetett. Felajánlotta nekik a dohányt, amit otthon tartott, ezért az apa megkérte a fiát, hogy kísérje haza ismerősüket és hozza el azt. Miután megérkeztek a lakásba, a vádlott bezárta az ajtót, majd női alsóneműbe bújt. A kisfiú közben többször arra kérte, hogy engedje ki, de a vádlott folyamatosan marasztalta, és nem nyitotta ki az ajtót. Mivel a gyermek nem tért haza, az anyja odaküldte a lányát, aki nem jutott be a lakásba, ezért kintről kiabált a testvérének. Ekkor a kisfiú azzal az ürüggyel, hogy a mosdóba kell mennie, kiszökött.

Ha a férfit – aki mindezt tagadta – bűnösnek találják, egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

A tárkányi esetről június elején számolt be a Zsaru magazin. Az akkori, részletesebb rendőrségi tájékoztatás szerint “B. János otthon bement az egyik szobába, és pár perc múlva egy piros, csipkés női felsőben és egy elöl kivágott női bugyiban lépett ki, kezében egy piros vibrátorral. A kisfiú vallomása szerint a férfi megmutatta magán, hogy kell használni, és unszolta a gyereket, hogy próbálja ki.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik