Belföld

“Magyar szájnak a fokhagymás lángos való, Timike” – bántja a Facebook a Mr. Funkot

Nem a budapestieknek való Vajna Tímea új fánkozója, legalábbis a Facebook-kommentek alapján annyira lehúzzák, hogy csoda, ha kinyit újra a cukormáz otthona.

Már pár napja nyitva van (elnézést, mégsem, már bezárt) Vajna Tímeának és partnereinek Mr. Funk nevezetű fánkboltja, úgyhogy rákukkantottunk a Facebookra, milyen értékeléseket kaptak eddig.

A számszerű értékelések – azaz hány csillagos az adott hely – alapján nem áll jól a bolt:

  • 246-an 1 csillagot,
  • 6-an 2 csillagot,
  • 2-en 3 csillagot,
  • 2-en 4 csillagot,
  • 95-en pedig 5 csillagot adtak rá.

A szöveges értékelések ennél többet is elárulnak a magyarság fánkízléséről, illetve közpénzhez fűződő viszonyáról. Tímea az árakon, a tájékoztatáson és a cukorfokon is kibukott:

2 csillagot érdemel, nincsenek árak, nincsenek megnevezve a termékek na meg a személyzet sem tud felvilágosítani, hogy milyen fánkokat árusítanak! Kész átverés! A barátnőm egy darab fánkot vásárolt 420 forintért, a barátom 2 darabot 430 ért, míg én 4 darabot 1820 forinté. Az ízvilága pedig egyszerűen nagyon édes!

Az édességgel Ági se békült ki egykönnyen:

Gejles cukros száraz sz@r. Ámerikában ezt biztos kétpofára tömik magukba… de ez nem az USA, LA. nem a magyar szájíznek van készítve. Vércukorszintem egy harapás után 8000 lett.

Ajaj, Dániel is berágott, szó szerint:

Nagy reményekkel tértem be hozzátok. Amit árultok, az egy élelmiszeripari hulladék, köze nincs az igazi fánkokhoz, száraz, minőségi alapanyagokat nélkülöző vackokat tukmáltok az emberekre.

Róbert keni-vágja, mi kell a magyar ember szájpadlásának:

Magyar szájnak a tejfölös fokhagymás sajtos lángos való Timike, és még egészségesebb is!

Erik ennyit se szórakozott, a közpénz jellegre ment rá, nagyon alapos okfejtéssel:

5 darab fánkot vásároltunk, mindegyiknek FIDESZ mellékíze volt és az egyikben egy ősz szőrszálat is találtunk, amiről elképzelésünk sincs, hogy kié lehet, hiszen a boltban csak fiatal eladólányokat láttunk! Munkáltatói jellegét elvesztett pénzzel fizettünk, ezzel is segítve Timikét és Családját abban, hogy vissza tudja majd a közpénz jellegét elvesztett hitelét, reméljük már ennyivel tudtunk segíteni. A funkjait egyébként akár az Árpád hídi metróaluljáróból is hozathatná, azok is ilyen silány minőségűek, de legalább nagyságrendekkel olcsóbbak. Talán mert annak nincs közpénz jellege. Elnézést. Nem volt közpénz jellege. Na jó, csak blöffölök!

Dániel már kicsit túlzába viszi az Andy Vajna kaszinókoncessziójára való utalgatást:

tökre nem az, amire számítottam, rulettasztal sem volt, de még adóoptimalizási tanácsokat sem adtak a pénztárosok, would not bang

Kálmánnál nem teljesen érthető, miért egy csillagot adott, amikor ennyire elégedett!

Igazán különleges ízvilággal rendelkeznek az itt kapható fánkok, az adófizető állampolgárok kemény munkája közben keletkezett véres verejték cseppek szétkenődnek a szájpadlásodon, amint beleharapsz ebbe az ízletes desszertbe.

Az meg, hogy a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antal Miniszter Urat is belekeverik ebbe, vérlázító!

Helikopteres kiszállítás nincs? Sajnos nem áll módomban elmenni, pedig szívesen ennék egy jó MutyiFunkot!

Sőt, Schobert Norbertet is…. :(

Update Norbi személyesen fogja porig rombolni helyet, majd a romokra parkol a szlovák rendszámú kocsijával.

Vannak azért pro vélemények is, persze az ötcsillagosok közül. Ez Istváné:

Nektek most az a bajotok a Timivel, hogy nem otthon ül és költi Andy pénzét, vagy az, hogy annak ellenére, hogy ezt megtehetné, dolgozik és az Andy befektetéseit kezeli ?

Végül Viktória tanácsaival bocsátanánk el nézőinket:

Márcsak azért is 5⭐️ adok, mert a sok tudatlan képes nyitás előtt leértékelni a helyet. Csak mert irigy, féltékeny, buta emberek. Semmire nem mentek azzal, ha rosszindulatúan reagáltok az életre. Ha nem tetszik , ne nézd!
Olyan rövid az élet, hogy haraggal, gyűlölettel a szívünkben éljünk. Nyilván nem kell mindenkit szeretni, de inkább forduljunk azok felé, akiket kedvelünk/ szeretünk , és ne azokkal foglalkozzunk , akiket rühellünk.

Záradék: számos istentelen, perverz, szexuális tartalmú értékelés is született, ami lapunk erkölcsi mércéje alapján nem tűr megjelenést e hasábokon, ezeket nem közöljük!

Olvasói sztorik