Belföld

A népszavazás óta nem működik a Fidesz honlapja

Egy ország forgolódik éjjelente verejtékben a rejtélyes eset miatt.

Október 2. óta elérhetetlen a Fidesz honlapja, aki beüti, hogy fidesz.hu, az a párt Facebook-oldalán találja magát. A hvg.hu próbált érdeklődni, hogy mi a baj, de nem kaptak választ. Vagyis nem tudni, hogy hackertámadás, technikai probléma vagy más tényező áll a háttérben, de azt se, hogy mikor indul újra az oldal.

Azt nem lehet mondani, hogy a párthonlap ne lenne tele tanulságos tartalommal, tavaly például arra bukkantunk, hogy bár a Fidesz és a kormány igyekszik cáfolni, hogy közük lenne Habony Árpádhoz, 2012-ben még épp a Fidesz.hu-n hivatkoztak rá miniszterelnöki tanácsadóként.

A hvg.hu azt is felvetette némi iróniával, hogy talán ezzel a lépéssel próbál a Fidesz lájkokat szerezni, a Kétfarkú Kutya Párt ugyanis elhúzott mellettük, nekik 213 ezer van szemben a kormánypárti 205 ezerrel. Erre a felvetésre sem kaptak választ. Pedig úgy tűnik, ez igen sarkalatos kérdés a kormányoldalon, a Magyar Idők ugyanis épp ma fejtegette, hogy ha Orbán Viktor lájkjainak számát összevetjük az ország lakosainak számával, a magyar miniszterelnök nemzetközi szinten is jól teljesít. Ebből egyenesen arra következtettek, hogy Orbán Európa legnépszerűbb politikusa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik