Belföld

Időjárás: nem elég, hogy megfagyunk, még el is ázhatunk

Hétfőn a hajnali pára- és ködfoltok megszűnését követően eleinte sok lesz a napsütés, de napközben délnyugat felől egyre többfelé erősen megnövekszik a felhőzet.
Késő délutántól délen, délnyugaton elered az eső, addig csak helyenként lehet csapadék. Nyugaton és délen, délkeleten élénk lehet a szél. Hajnalban -1, +5, délután 12-16 fok várható. Hétfőn még frontmentes idő lesz, írja az Időkép.

Kedden sok felhő lesz felettünk, és több helyen várható eső, záporeső. Helyenként élénk lökések kísérik az északi, északkeleti szelet. Kissé enyhébb lesz a hajnal, 3-8 fokig hűl le a levegő, délután pedig 9-13 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán az ország keleti, északkeleti felén sokfelé várható eső, délnyugaton ugyanakkor szakadozottabb lesz a felhőzet, errefelé csapadék nem valószínű. Többfelé szeles időben lesz részünk. Hajnalban 3-9, délután 8-13 fokra készülhetünk.

Csütörtökön északkeleten lehet eleinte több felhő, kisebb eső is kialakulhat, máshol változóan felhős-napos, alapvetően száraz időre van kilátás. Helyenként még élénk lesz a szél. Hajnalban 0-8, délután 10-16 fokot mérhetünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik