Belföld

A nap, amikor a föld nyelte el Rogán Antalt

Fura módon szeptember 29-én eltűnt a kormánypárti médiából Rogán Antal. A kabinetiroda feje pedig azóta bekerült az érdeklődés origójába a helikopterezésével.

Teljesen természetes a 2016-os Magyarországon, ha egy polgári kormány minisztere helikopterrel jár lakodalomba, ennek nem is kéne hírértékűnek lenni. Azonban a kormánysajtótól szélsőjobbra és balra álló lapok és médiumok napok óta ezzel vannak tele, legalábbis mióta kiderült, hogy Szabó Zsófia bulvárhősnő/színésznő Kisvárda környéki esküvőjére így utazott a siető Rogán-házaspár.

Napok teltek el a szeptember 29-i eset óta, az Index médiablogja, a Comment:com pedig megnézte a kormányközeli vagy kormányszerető médiumokban, hogy mennyit szerepelt Rogán. Hát nem sokat.

A Tények szeptember 1. óta nem adott hírt a miniszterről, az Origón is csak egy 29-i kiadós brüsszelezéssel szerepel. A Ripost szinte csak Rogán Cecíliával foglalkozik, pontosabban az ő dögösségével, a 888.hu bulvárlap pedig megint a 29-i bevándorlózós nyilatkozatot idézte. A komolyabb lapokban, így a Magyar Hírlapban és a Magyar Időkben is Rogán-ínség van, ahogy az M1 Híradó honlapján is.

Igen, szeptember 29. óta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik