Belföld

Bajba került a korábbi milliárdos Szeremley Huba

Szeremley Huba (szeremley huba, )
Szeremley Huba (szeremley huba, )

A Népszabadság  a Cégközlöny alapján arról ír, hogy vagyontárgyakat vett zár alá a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság szeptember második felében a Szeremley Udarház Kft.-nél, amely a korábban még az ország leggazdagabb üzletemberei között számontartott Szeremley Huba borász feleségének tulajdonában van. A lap megkereste a rendőrséget, tájékoztatásuk szerint „vagyonvisszaszerzés és a bűncselekménnyel okozott kár megtérülése miatt fordultak az ügyészséghez” a vagyonelemek zár alá vételével, részleteket azonban nem árultak el.

Ahogyan korábban megírtuk,  a híres borász társaival együtt 200 millió forintot csalt ki hat, többségében a brókerbotrányokban vagyonokat bukó embertől. A kiszivárgott rendőrségi iratok szerint Szeremleyék több városban, több emberrel elhitették, hogy vissza tudják szerezni a brókerbotrányban elúszott pénzüket. De voltak, akiktől ennek fejében több tízmillió forint körüli összeget kértek. Azt ígérték, hogy a kicsalt pénzből megszerzik a bedőlt brókercégek vezetőinek gyémántjait, műtárgyait, amiket majd nagy értékben el tudnak adni. A híres borász országos hírnevét, ismertségét mutatta fel garanciaként.

Idén nyáron egyszer már zároltak vagyonelemeket a borász feleségének a cégénél, úgy tűnik, ezt a rendőrség nem tartotta elégségesnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik