A következő élő közvetítés része Lázár: a Máté véleményét nem akarjuk kommentálni

Lázár megint terelt a megfigyelésekről

Ugyanaz az “olasz papparózó” figyelte meg egy újságíró szerint Simicskát, Vonát, Spédert. Véletlen lenne-e ez, vagy a Fidesz direkt megfigyelte őket, mi a véleménye mint nemzetbiztonsági szakinak, hogy a külügyi bizottság tagjaként Vonát megfigyelték, hogy a magánszférájában megfigyelik, hogy az erről író “médiákat” hirdetésekkel tömik ki.

Lázár szerint egy politikus a bírósághoz fordulhat. A jogi dolgok mellett a politikusok életével együtt jár, hogy tűrnie kell a sajtó érdeklődését. A magyar bírósági gyakorlat és a Ptk. sem ad megfelelő védelmet a politikusoknak. Lázár folyamatosan úgy beszél, mintha egy egyszerű lap egyszerű fotózásáról lenne szó, ismét szerencsétlen, agyonfotózott Orbánt hozza fel.

Méltó egy Habony-média egy polgári kormányhoz? – merül fel az újabb kérdés. Szerinte helytelen és visszautasítandó, hogy egy politikus gyerekét is fotózzák. “Ha valaki szenved ettől, az Orbán Viktor és családja”, őt megfigyelik, titokban fotózzák. Az ellenzék bezzeg nem kezdeményezett vizsgálóbizottságot.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik