Belföld

Ikerterhes nőt gázolt a katona Győrszemerén

Külföldi katona gázolhatta halálra a nőt, aki épp terhességi kezelésre igyekezett tini lányával. A lány túlélte a balesetet, a családfő viszont hat gyerekkel maradt magára.

Tragikus baleset történt a Győr-Moson-Sopron megyei Győrszemerén, ahol egy autó halálra gázolt egy ikerpárral várandós nőt – írja a Kisalföld. A nyolc hónapos terhes nőt egy külföldi katona ütötte el, sőt a nő tizenhat éves lánya is megsérült a balesetben a 83-as főúton. Őt a Petz kórház gyermekintenzív osztályán kezelik, állapota nem súlyos.

A lap úgy tudja, a nő férje hat gyerekkel maradt egyedül. A nő épp egy injekiókúrán vett részt a programozott császármetszés előtt. Az elgázolt nő életéért már a kórházban sem tudtak mit tenni, de a babákéért még küzdöttek, sajnos mindhiába.

A férj, Berki Attila összetört a halálhír miatt, csak az nyújt neki vigaszt, hogy a 16 éves lányuk túlélte a balesetet. Azonban pont emiatt újabb kellemetlenségük támadt: pont az utcájukba terelték a forgalmat, egy kamion elszakított egy légvezetéket, ami ledöntötte a kéményüket, ami a háztetőre dőlt.

A balesetben a Központ Nyomozó Főügyészség nyomoz. Ez a Kisalföld szerint alátámasztja, hogy külföldi, talán amerikai katona gázolhatott, vélhetően a pápai NATO-bázisról érkezett.

(Borítóképünk illusztráció.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik